Press clippings

Print and digital articles from the media mentioning Zorovic Ltd company.

 • Novi List, Rijeka, članak, 17/10/2020.

  Rijeka dobila moderni centar za obuku pomoraca

  Otvoren novi, tri milijuna kuna vrijedan centar za obuku pomoraca. Centar će zapošljavati petero ljudi, pod vodstvom upravitelja stroja Marka Kovačevića, a pomorcima nudi preko četrdeset različitih kurseva, od STCW-a do MARPOL traininga i drugih specijaliziranih obuka, u nekoliko učionica.

 • Novi List, Rijeka, članak, 16/10/2020.

  Zorovic Maritime Services otvorio tri milijuna kuna vrijedan centar za obuku pomoraca

  Tri milijuna kuna vrijedan centar za obuku pomoraca svečano je otvoren u sklopu Zorovic Maritime Services, jedne od najvećih domaćih tvrtki za posredovanje u zapošljavanju pomoraca.

 • Novi List, članak, 04/07/2020.

  Ova riječka tvrtka zapošljava više od 1.300 pomoraca, a njihovi inženjeri grade brodove u Koreji i Kini

  Pomorce zapošljava na desetak velikih kompanija, među kojima su Hoegh LNG, ALMI Tankers, TORM i Stena. Bavi se obrazovanjem i obukom pomoraca u vlastitom trening centru, kao i zapošljavanjem inženjera u Koreji i Kini, te brodskih inspektora.

 • Novi List, Rijeka, interview; 05/12/2016.

  Sigurna plovidba broda počinje u trening centru

  Centar za obuku pomoraca Zorović Maritime Services od 2008. djeluje u Rijeci, a odnedavno je proširen te će pomorcima nuditi dodatne tečajeve i stjecanje znanja za obavljanje njihova posla.

 • Novi List, Rijeka, interview; 21/9/2016.

  Crosma zapošljava 8.000 hrvatskih pomoraca

  Glavni smo generator zapošljavanja hrvatskih pomoraca, kaže Mario Zorović, predsjednik udruženja CROSMA, koja je kao neprofitna pravna osoba osnovana u Rijeci 2002., a danas okuplja 25 članica, te je punopravni član EUROCREW-a, Europskog udruženja nacionalnih udruga posrednika pri zapošljavanju.

 • Kraljica Mora, 06/12/2016

  Opstat će samo kvalitetan i obrazovan hrvatski pomorac

  Zašto bi netko za hrvatske časnike po brodu platio 15.000 dolara više nego filipinske, odnosno, gotovo 200.000 dolara po brodu godišnje? Platit će više isljučivo onda kada je performans, odnosno učinak broda s hrvatskom posadom sigurniji, kvalitetniji i provjereniji.

To enhance your browsing experience, ZorovicMaritime.com web page use cookies and similar technologies. If you continue viewing this website, we will consider that you agree with their usage. More information »