Press clippings

Print and digital articles from the media mentioning Zorovic Ltd company.

 • Mali pomorci

  Povodom Dana Sv. Nikole - zaštitnika djece i pomoraca, učenici prvog i drugog razreda Osnovne Škole Dolac posjetili su centar za izobrazbu pomoraca Zorović Training Center u riječkom neboderu

  Saznaj više

 • SVJETSKI DN ŽENA U POMORSTVU

  Žena na brodovima malo

  Na Pomorskom fakultetu obilježen je Svjetski dan žena u pomorstvu, zanimljivim susretom uspješnih žena koje su ostvarile uspješne karijere kao pomorkinje ili u pomorskom gospodarstvu i obrazovanju, sa studenticama i studentima fakulteta, kojima su prenijele svoja iskustva u profesionalnoj karijeri.

  saznaj više

 • Prošle godine ukrcano znatno manje vježbenika nego godinu ranije

  Pad broja vježbenika

  Zabrinjavajuće podatke o padu broja ukrcaja kadeta objavila je Udruga posrednika u zapošljavanju pomoraca, istaknuvši da je trend osobito zamjetan u međunarodnoj plovidbi. Dio problema vide u sustavu poticaja

  Strane kompanije smanjile potražnju za kadetima iz naše zemlje - regata Pomorske škole u Bakru / Foto SERGEJ DRECHSLER

  saznaj više

 • Dan karijera na Pomorskom fakultetu Split 18/04/2023

  Na pomorskom tržištu najviše se traže nautičari, brodostrojari i inženjeri elektronike

  Ideja je bila napraviti direktan kontakt s poslodavcima i našim studentima da se već sada okuraže i pripreme za tržište rada, da postave pitanja koja ih zanimaju, čuju o prilikama koje im se nude i to od predstavnika domaćih, stranih tvrtki, agencija za ukrcaj pomoraca, luka, lokalne samouprave, brodovlasnika...Odazvale su se jake, renomirane firme i mislim da je svatko mogao dobiti odgovor koji traži - kazao nam je doc.dr.sc. Marko Katalinić, prodekan Pomorskog fakulteta.

  Split1

  Saznaj više

 • Dan karijera na Pomorskom fakultetu Rijeka 05/04/2023

  Velik interes poslodavaca za studentima riječkog Pomorskog fakulteta

  Dan karijera Pomorskog fakulteta u Rijeci u svom je desetom, jubilarnom izdanju, ponovo privukao veliki broj zainteresiranih poslodavaca, kao i studenata koje zanimaju mogućnosti zaposlenja po završenom obrazovanju.

  Nakon službenog otvorenja, u uredu dekanice potpisan je tripartitni ugovor između Pomorskog fakulteta u Rijeci, brodarske kompanije Almi Tankers i agencije za posredovanje pri ukrcaju pomoraca Zorović d.o.o.

  potpisivanje

  Saznaj više

 • EKO BROD

  Riječke tvrtke razvijaju projekt ekološki prihvatljivih brodova: Imamo rješenja po principu “ključ u ruke”

  Riječ je o projektu koji će, projektiranjem novih brodskih pogona na električnu energiju, ukapljeni prirodni plin(LNG) ili hibridnih pogona, omogućiti postizanje značajnih ušteda i veće ekonomičnosti operiranja plovilom, zadovoljavanje najnovijih standarda zaštite okoliša, produljenje radnog vijeka plovila kod prenamijenjenih plovila i visoku razinu stručnosti pomoraca u upravljanju ekološki prihvatljivim plovilima.

 • Pomorac.Net, 23/10/2020.

  Vrhunski hrvatski brend koji u Hrvatsku na godinu donese milijardu eura

  Novi edukacijski centar vrijedan tri milijuna kuna otvoren je u Rijeci, a najsuvremenija oprema pomorcima omogućava vrhunske uvjete za učenje.

 • RiPortal, članak, 22/10/2020.

  U Rijeci otvoren novi edukacijski centar za pomorce vrijedan 3 milijuna kuna

  Oni su vrhunski hrvatski brend, ima ih 19 tisuća, a po svjetskim morima plovi ih čak 16 tisuća. Hrvatski pomorci vani su iznimno cijenjeni, a kako bi ostali konkurentni na sve zahtjevnijem svjetskom tržištu, moraju se neprestano usavršavati. U Rijeci je zato otvoren novi edukacijski centar za pomorce vrijedan 3 milijuna kuna!

 • RTL, video prilog, 22/10/2020.

  Otvoren novi edukacijski centar vrijedan 3 milijuna kuna za pomorce: "Kvaliteta čini razliku"

  Oni su vrhunski hrvatski brend, ima ih 19 tisuća, a po svjetskim morima plovi ih čak 16 tisuća. Hrvatski pomorci vani su iznimno cijenjeni, a kako bi ostali konkurentni na sve zahtjevnijem svjetskom tržištu, moraju se neprestano usavršavati.

 • MorskiHr - Jadranki web portal, 19/10/2020.

  Zorovic Maritime Services otvorio tri milijuna kuna vrijedan centar za obuku pomoraca

  Tri milijuna kuna vrijedan centar za obuku pomoraca svečano je otvoren u sklopu Zorovic Maritime Services, jedne od najvećih domaćih tvrtki za posredovanje u zapošljavanju pomoraca.

To enhance your browsing experience, ZorovicMaritime.com web page use cookies and similar technologies. If you continue viewing this website, we will consider that you agree with their usage. More information »