Modern seafarer training center opened in Rijeka

Zorovic Maritime Services otvorio tri milijuna kuna vrijedan centar za obuku pomoraca.

Novi centar pomorcima nudi preko četrdeset različitih kurseva, od STCW-a, do MARPOL traininga i drugih specijaliziranih obuka, u nekoliko učionica.

Opremljen je i dvama najsuvremenijim simulatorima – Transas Wartsila NTPro 5000 simulatorom komandnog mosta broda, sa svim instrumentima i prikazom na višestrukim ekranima, uz vjerni prikaz različitih vremenskih uvjeta, na kojemu će pomorci moći uvježbavati prolaz morskim tjesnacima i opasnim kanalima te prilaze svjetskim lukama, kao i K-sim Cargo Simulatorom koji služi za vježbe ukrcaja i iskrcaja tereta na tankerima za prijevoz nafte i naftnih derivata, tankerima za prijevoz kemikalija, LNG tankerima i drugim vrstama brodova.

Vanjski članci:

Novi List, članak
https://www.novilist.hr/rijeka-regija/rijeka/zorovic-maritime-services-otvorio-tri-milijuna-kuna-vrijedan-centar-za-obuku-pomoraca/

RTL, video prilog
https://www.rtl.hr/vijesti-hr/video/vijesti/414024/otvoren-novi-edukacijski-centar-vrijedan-3-milijuna-kuna-za-pomorce-kvaliteta-cini-razliku/

Back to articles

To enhance your browsing experience, ZorovicMaritime.com web page use cookies and similar technologies. If you continue viewing this website, we will consider that you agree with their usage. More information »